VI ÄR KREATIVA. VI BLICKAR FRAMÅT

VI SKAPAR NYTT

Vi som driver Comedy Art Theatre

Comedy Art Theatre Sweden AB är ett företag som bedriver verksamhet inom upplevelseområdet. Vi startade upp 2005 med mordgåtor och utvecklade oss genom att spela spökvandringar och barnteater.

Vår gående mordgåta är originalet som många försökt kopiera genom åren. Vi har utvecklat konceptet över åren och är stolta över att vara ”the original and the…”

 

 

Numera spelar vi mellan 500-900 föreställningar per år. Vi vill att våra teaterupplevelser ska kännas överraskande, oväntade, roliga och nyskapande för publiken. Vi vill att åskådaren, om han eller hon vill, ska känna sig delaktig i upplevelsen. Vi sätter upp mordgåtor och spökvandringar där vår historia ständigt finns närvarande. Våra föreställningar utspelar sig i miljöer från 1100-talet och fram till idag.

 

 

Comedy Art Theatre har även uppdrag för kommuner och landsting där vi hjälper till att berätta historia på ett underhållande sätt. Vi har arbetat med Gunnebo slott, Nääs slott, Nolhaga slott, Wenngarns slott Gärsnäs slott, Nyköpingshus, Skokloster slott, Sundbyholms slott, Mauritzbergs slott Husby Säteri, Bjärsjölagårds slott Engsholms slott

Dessutom ordnar vi manuskurser och workshops för anläggningar så att de kan utveckla upplevelser för t. ex. sina gäster.

ORIGINALET SEDAN 2005

VI HÄRMAR INTE
Det finns andra företag som gör mordgåtor mm. Vi är mycket glada att de valt att kopiera vårt koncept eftersom det innebär att det är bra. Men originalet är alltid bäst