VI ÄR KREATIVA. VI BLICKAR FRAMÅT.

VI SKAPAR NYTT

Vi som driver Comedy Art Theatre

Comedy Art Theatre Sweden AB är ett företag som bedriver verksamhet inom upplevelseområdet. Vi startade upp 2005 med mordgåtor, och utökade utbudet med spökvandringar och barnteater.

Vår Gående mordgåta® är originalet sedan 2005. Vi har utvecklat konceptet över åren och är stolta över att vara ”the original and the…”

 

 

Numera spelar vi mellan 500-900 föreställningar per år. Vi vill att våra teaterupplevelser ska kännas överraskande, oväntade, roliga och nyskapande för publiken. Vi vill att åskådaren, om den vill, ska känna sig delaktig i upplevelsen. Vi sätter upp mordgåtor och spökvandringar där vår historia ständigt finns närvarande. Våra föreställningar utspelar sig i miljöer från 1100-talet och fram till idag.

 

 

Comedy Art Theatre har även uppdrag för kommuner och landsting där vi hjälper till att berätta historia på ett underhållande sätt. Vi har arbetat med Gunnebo slott, Nääs slott, Nolhaga slott, Wenngarns slott Gärsnäs slott, Nyköpingshus, Skokloster slott, Sundbyholms slott, Mauritzbergs slott Husby Säteri, Bjärsjölagårds slott Engsholms slott

Dessutom ordnar vi manuskurser och workshops för anläggningar så att de kan utveckla upplevelser för t. ex. sina gäster.

ORIGINALET - SEDAN 2005

Det finns många olika företag som gör mordgåtor på olika sätt.

Den varianten vi gör, den så kallade Gående mordgåtan®, var vi ensamma om att starta upp år 2005. Genom åren har vi sedan dess utvecklat och förbättrat vårt koncept, och 24 mordgåtor senare kan vi verkligen känna oss stolta över resultatet och det fantastiska gensvaret vi har fått från våra gäster.